Recent Post

Friday, December 23, 2011

Siapa Nak Tiket Akhir Maharaja Lawak Mega?

Siapa nak tiket Maharaja Lawak Mega Episod akhir minggu hadapan yang bakal diadakan di Stadium Malawati Shah Alam?? angkat tangan...!!

Caranya sangat mudah.

1. Tinggalkan Nama dan no.telefon anda 
2. Berapa seat nak (min 1 , max 4) 
3. link blog anda.

Tiket deqlis akan berikan ikut berapa banyak tiket ada dan siapa cepat dia dapat....
deqlis akan berikan ikut turutan siapa yg cepat minta dulu...dia yg bakal dapat dulu....

Ada syarat lain?

takde itu jer..senang kan..nak follow sila lah follow tak nak pun takper, nak add dlm bloglist uool pun boley ..tak nakpun takper... 

Soalan lain?
Ada nak mintak extra tiket? boleh minta...jika ada deqlis kasik...:-) tp max di atas limited 4 pax per 1 blogger.

Okay.....jumpa lagi

52 comments:

CikLilyPutih said...

Deqlis,
nak tiket gak boleh tak?
1. Ciklilyputih
2. 4 tiket
3. www.ciklilyputih.com

memintak dpt la ek

.: iEyLa :. said...

1.iEyLa nak!!!

no phone xyah la ek..(akk thu kan.. )

2. 4 seat
3. http://ieyla.com

azelyusoff said...
This comment has been removed by the author.
CIK MAY said...

wah..np lambat tau ni..sis..mau jugak!!erm...2 person je la...me n incek tunang...tq....luv u..;)

cik may @mayzura 012-9628636
www.mayandhanis.blogspot.com

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

deqlis nana nak bbleh.....huhuhuhu
kalu dpt nak 4 ler tiketnyer
nie link nana
duniakebahagiaanku.blogspot.com


hope deqlis dpt bg tiketnyer....hehehehe

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

deqlis nak2 blehla.......

duniakebahagiaanku.blogspot.com


syg deqlis.....

cikbintang said...

cikbintang =)
http://laylaluckystars.blogspot.com/

tp nk taw bile tarikh maharajalawak akhir ek??sbb tkut msuk kuliah da =)
max 4..4 r cikbintang nk..heeee
kalau ade lbey lg best..ley bwk satu family..heee =) 8org

kak ina kl said...

wah mana kamu dapat tiket bebanyak ini? tak sempat nak gilah.

insyallah nak buat gak kenduri tapi secara kecilan ajerlah

dylakhairulsham said...

nakkkk!!!
nama: noradilah
no fon: o125438468
nak 4 keping tiket..boleh x??tqqq

PUANSTOBERI said...

Opsiee...da lewat drop komen ni.. bleh lagi ker??

Nama : Ieda a.k.a Pnstoberi
No Phone ganti ngan emel bleh?? sbb mmg alert je bila emel masuk. Emelnya cikstoberi@gmail.com
Seat : 2 jer
Link Blog : pnstoberi.blogspot.com

Itu je..maceh. Hihikss :)

amin azhar said...

1. Tinggalkan Nama dan no.telefon anda
2. Berapa seat nak (min 1 , max 4)
3. link blog anda.

1. Amin azhar 0133270741
2. 4
3. www.al-aminazhar.blogspot.com

* SHEILA AZHAR * said...

1. roshila / 0133270731
2. 4 keping. tp kalau bleh akak nak 6 keping ticket :)
3. dapursweetwiduri.blogspot.com

Ummi Dania Yasmine said...

1. Ezna 0175777015
2. 3 jer
3. http://ezna-daniayasmine.blogspot.com

harap2 ader rezki me :-)

nal alyaa said...

ASSALAMUALAIKUM :) SAYA NAK TIKET!!
hanya 2 tiket saje! PLEASE PLEASEEE!!

Nama : Noor Alyaa Amira
No. hp : 017-8481531
Blog link:
www. amournalyaa.blogspot.com

Emagine Artwork Excellence said...

Salam sahabat...
saya nak sangat tiket tu...
untuk 3 org...
Nama : Raiha
No.Fon :014-6310618
link : emagineartworkexcellence.blogspot.com

HNMZ said...

Nama: Hanis Nasuha
No. Phone: 019-261 2360
Seat: 4
Links blog: http://hanysismyname.blogspot.com/

gula manis said...

salam , akak even sy org last comment , sy nak jugak pergi maharajalawak . hmm :(

nama : farra .
no : 017-3598013
sy nk 4 tiket untuk 4 org .
blog : sesawangsaya.blogspot.com

thnk you sis :)

Syauqina Fariza said...

mau2....sy mau..

nak 4 tiket leh??=)
0175238138
syauqina fariza...
http://www.facebook.com/syauqinaFS

Syauqina Fariza said...

http://myreload.net/farizasani

Teen Eyes Girl said...

nama: anis wahidah
no h/p:0162062218
link blog: 11diaries.blogspot.com

Teen Eyes Girl said...

Nama: anis wahidah
no h/p: 0162062218
seat: 4
blog: 11diaries.blogspot.com

Cik Yan said...

Wah..cik yan nak jugak boleh tak?? hehe

nama : raihan a.k.a cik yan
phone : 0132986954
seat : 4 org
blog : www.yanojat.blogspot.com

DeQWa said...

Rezeki tergolek nih...

nama :salwa said
phone:0124838236
seat :4 org..klu ade lebih nak jugak..hihihi
blog :http://deqwa2u.blogspot.com

irazahyra said...

nak jugak,tp cam ngeri baca ayat "..akan berikan ikut turutan siapa yg cepat minta dulu...dia yg bakal dapat dulu...." btw,cuba je,mana tahu rezeki :)

Nur Zahirah Binti Mohd Khalimi
0134644541
Nak 4seats
http://cintafotogedik.blogspot.com/

WallaWe StuDio™ said...

tetibe je join blog ni.... semata2 nk tiket... huhuhu... (blushing)

1. Rahila Zainuddin
2. 019-7116095
3. saye nk 2 jer... tp kalau nak 4 bleh tak huhuhu...

link saya : http://wallawestudio.blogspot.com/

~ Zakiah (Zac) ~ said...

nak 5 tiket please.... luv u.. muahh

~ Zakiah (Zac) ~ said...

boleh ker nak tiket free tuu..
nak 5 tiket sbab anak ada 3 org..
blog kita : htt://mamma-zac.blogspot.com

nak order kek pun bleh masuk blog kita gak..okay.. tengkiuss

tulip puteh said...

Wah.sy nak jugak boleh?teringin nak tgok secara live.mudah-mudahan dptlah.

nama : Dian Juliana Bt Zainal Abidin
phone : 0127339013
seat : 4 org
blog : http://batrisya90.blogspot.com

tulip puteh said...

wah,nak jugak boleh x.teringin nak tgok secara live.mudah-mudahan dptlah.

nama: Dian Juliana Bt Zainal Abidin
phone: 012-7339013
nak 4seats
http://batrisya90.blogspot.com

sarah said...

nak jugak nak jugak!

nurul atiqah bt mohd hiffni
0192820801
2pax
inibelogsarah.blogspot.com

maceh :)

sarah said...

nak jugak nak jugak!
ade lagi tak? ;)

nurul atiqah bt mohd hiffni
0192820801
2pax
inibelogsarah.blogspot.com

Hamba yang Khilaf said...

Errr...tiket bkn kenaamik kat pintu masuk mulai 9 pg, jumaat ni ke?? atau guna org dlm atau hnya pilih bbrapa org sahaja??

Hamba yang Khilaf said...

Errr...tiket bkn kenaamik kat pintu masuk mulai 9 pg, jumaat ni ke?? atau guna org dlm atau hnya pilih bbrapa org sahaja??

Hamba yang Khilaf said...

Errr...tiket bkn kenaamik kat pintu masuk mulai 9 pg, jumaat ni ke?? atau guna org dlm atau hnya pilih bbrapa org sahaja??

diari hati said...

deqlis, sy nk jgk..

Nama: Safirah binti Yusof
No.tel: 012-2853735
Nak seat 4 leh?hehe
diaricintahatiku.blogspot.com

Thanks, deqlis.. =)

Abe Goreng said...

Yeay!!!! Nak jugak.

Yon
013-3716406
Nak 4seats
http://goreng-gorengada.blogspot.com/

Thanks cik Deqlis. :D

abu huzaifah said...

abu huzaifah bin abu hassan
0139979397
4 pax
http://samersedas.blogspot.com/

abu huzaifah said...

abu huzaifah
0139979397
4 pax
http://samersedas.blogspot.com/

Hanim Sarawakian said...

nak 4 tiket...
hopefully ada lagi...
0142881338
Anim

tulip puteh said...

semalam salah bg link.ni link yg btol

http://batrisyia90.blogspot.com

tq =)

shareL said...

nk jgk bole x?? nk sgt2.. dpt 2 pn jd la..
shahrel 0123161164

shareL said...

nk sgt.. harap@ sde lg . dpt 2 pn jd la.. plzzz kak..
0123161164-shahrel

BLOGGERSHARKIRA said...

try nasib hujung-hujung hari. huhuh
ada rezeki, alhamdulillah :)

1)Noorsyakirah 0132038627
2)4 seat
3)http://bloggersharkira.blogspot.com/?zx=59a14262a09fa78f

thank you! :)
*kalo tak berpeluang, dapat komen pun jadi laa heeee :D

oren said...

Mohd Iskandar

2 ticket

013 3933259

oren said...

Mohd Iskandar
2 ticket
013 3933259

nana pedod said...
This comment has been removed by the author.
diYdoLLy said...

saya nak jugak boleh ?? if boleh macam mane nk confirm kan ??

name : diyana aqilah
no fon : 0132110741
link blog : http://www.blogger.com/profile/02099340628945580817

tiket : 4

Unknown said...

assalamualaikum..saya Mohd Ezar Bakti bin Suhami,datang jauh2 dari kedah nie..kalo ada rezeki sya,sya nk 2 tiket..harap sangat2 dapat,pleazeee..ada k xda,tol0ng bg tau saya k,pleazeee..012 3506857..yg brharap..assalamualaikum..

Unknown said...

tol0ng sgat2,pleazeee..2 tiket ja..012 3506857..pleazeeeee..

Chiema Chimuro said...

Siti Nazratul Shima

0175892943

kalau boleh nak 4 tiket kalau x der
2 tiket pun jadi le

http://chiemachimuro.blogspot.com/

Muhammad Amirul Amin said...

MUHAMMAD AMIRUL AMIN BIN M NAZLI
0137752125
muhammadamirulamin.blogspot.com
4 Tiket
Semuanya berapa ringgit ?

Muhammad Amirul Amin said...

MUHAMMAD AMIRUL AMIN BIN M NAZLI
0137752125
muhammadamirulamin.blogspot.com
4 Keping Tiket.Berapa ringgit semuanya ?