Recent Post

Saturday, February 18, 2012

Morning Semua!!!

Uwaaa....rindu nyer lama sekali deqlis tak mengadap blog kesayangan nie...makin lama makin suram jer, sebenarnya bukan deqlis tak nak posting semasa kerja, tapi disebabkan line tenet semakin lembab dan laptop kat opis yang di beri pun slow giller punyerr...bayangkan nak buka word ke word pun lama...bayangkan jammed otak deqlis nie bila buat kerja kat opis sampai nak bukak blog lagi laa takde mood... laptop opis yg deqlis dapat tu 1G jer RAM nyer...so dengan 1mb jer tenetnyerr...amat2x laa slow.... 

Bila balik laptop deqlis pulak demam....haha... ntah... lerr..dah clear cookies bagai tetap tak boleh nak run smooth spt biasa.... last2x malas nak ngadap lappy tue...itulah pasal citer dan input yg deqlis nak share pasal USS, Orchard Road, Astro Fest dan my besdey pun tak share2x lagi....." insyaAllah nanti dah settle pasal :kelembapan pc nie.." now guna lappy en hubby...lappy nie weekend je ada kat rumah.... boleh laa tumpang guna..tp nak edit2x photo dan nak masukkan simcard gambo2x senang guna lappy deqlis lagi...sumbat jer simcardnya.... yg lappy nie nak kena cucuk2x usb port laa ada wayer2x tue mmg malesssss laa..huhu.... serabut rasa.. 


tunggu deqlis nak beli lagi satu external drive dan save semua document and photo2x dulu...lepas tu deqlis nak re-format lappy deqlis tue.....adoiii nak kena p Low Yatt laa nie cari external drive...

Lagi satu disebabkan kesibukan kerja dan problem2x lappy nie...deqlis yg berniat nak buat Giveaway sempena Besdey deqlis pun tak kecapaian.... walaubagaimanapun terima kasih banyak bg yang mengingatinya....

Ohya bercerita pasal GA deqlis yang lepas, pemenangnya deqlis lupa nak inform di dalam blog...sebab deqlis awal2x dan tau pemenang.... harap hadiahnya sampai... Kak Nida jika tak silap pemenangnya...deqlis..ingat2x lupa... nanti inform deqlis ya klu hadiah dah sampai atau belum? sebab deqlis busy sangat tak sempat nak buat entry pun...

Okay, selamat berhujung minggu.....ada kenduri ke hari nie?? mesti banyak kenduri kan? deqlis pun ada jemputan kenduri kahwin hari nie di Putrajaya.... dan juga menerima jemputan kahwin dari Ana Raffali pada 25 Feb nanti... Selamat pengantin baru ya..moga kekal bahagia ke akhir hayat....okay nanti deqlis posting gambar kadnya yg simple tetapi cantik..ala2x CD..

10 comments:

DaYiNi said...

morningg ~ harinii , tade plan ape2 punss .. HAHA . :D semoga pagi harini lebih ceria dari semalam =D

Myra Jay said...

Selamat pagi dan selamat hari minggu :)

Myra ada kenduri kekah rini, esok kenduri kawen..


p/s : Minta tolong MJ boleh?
http://normj1001.blogspot.com/2012/02/mj-nak-menang-nikon-d90-dari-denaihati.html

Mama Zharfan said...

wow...deqlis dpt attend wedding ana raflai yer :) beshnya :)

ajumohit said...

Wahh bestnya Ada kenduri ye, klu g kenduri ana raffali nnti amik gmbr byk2 tau dela

Cik Rose Cute said...

Morning...Rindu jugak kat Deqlis..sibuk ya..

nanakimie said...

wah,sis dpt jemputan kawen ana rafali,hee.....sonoknya p uma org kawen:)

Papa-NtiQ said...

selamat ber-kenduri....

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Deqlis.apa kabar?Bzzzz skrg ni ya..

tiefazatie said...

salam sis..sori sis..lmbt ifa dtg nie..bz..huhu..hope sis sihat2 je..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Deqlis..mmg bz sakan ya.take care dear...