Recent Post

Thursday, February 9, 2012

Pengalaman @ Universal Studio


Salam uools.... 

saja nak menepek jugak sekeping gambo di USS tempohari....gambo beratus2x  keping haruslah tak teredit semuanya..haha..nanti deqlis cerita pengalaman di Universal Studio Singapore ya....nie saja posting sekeping dulu....tajuk je propa lebey heheh.... kasik hot n spicy sikitt blog merah deqlis yg makin byk sawang nie...miahahaha...
ok jumpa lagi..tunggu laa Sabtu Ahad nie deqlis siapkan entry.... hari Rabu, Khamis dan Jumaat nie mood terawang-awangan lagi...sibuk dengan kerja opis dan mood cuti yg masih menular ke urat saraf deqlis..miahahaha... 

ok... jumpa lagi...

siapa nak tiket Raja Lawak 6? klu nak bg tau deqlis yer.... klu masih ada boleh laa kasik..:-)

Zasss.... & happy day!

14 comments:

sitinuraffizza said...

hy akk! boleh x nnt akk list kan bajet ke USS? kl jln2 singapore skali, listkan eh. nk survey! tq. :)

deqlis said...

boleh2x..nanti akak cerita kan ya details mcm mana ke sana dan bajetnya

Cik Bambam said...

arggghhhhh~!! nak pergi!!

sitinuraffizza said...

ok, fza tgg entry seterusnya. HEHE

Mama Zharfan said...

tak sbr nak tunggu full entry hehhehe

Princess Feyqa said...

nti update games apa yg ader ye.. excited ni :)

nanakimie said...

wow wee~~~~bestnya!teringin nak p sana,huhu...

jalan sokmo akak nana sorang neh,hehe...jelesnya:)

eyza said...

wah, bestnya pg USS.. teringin nak pg... citer ye nnt tentang trip ni.. x sabar pulak nak baca...

eyza said...

wah, bestnya pg USS.. teringin nak pg... citer ye nnt tentang trip ni.. x sabar pulak nak baca...

Cik Rose Cute said...

bestnya...dapat pegi sana...deqlis nie...makan angin jer..jeles cik rose...hehehe

Ummi Dania Yasmine said...

bestnyer!!!

Affan Ruslan said...

Sejak kebelakangan ni byk pulak org citer pasal USS ni.. Ada rezeki nak juga ke sana :)


ps: Jom join lucky draw mudah di blog saya :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Deqlis..bestnya klu bawak anak2 g kat sini tp kat sana pakai dollar la pulak.Kena kumpul RM byk2 dulu..hihihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.atie pernah g singapore seklai jer dulu..tp xjalan sakan lar sbb g umah pakcik HB kat singapore.Rindu nak g sana lagik...trcapai kah?????