Recent Post

Monday, March 12, 2012

Apa Laa Citer...

Apa laa citer blog deqlis nie ya.... asyik2x tak berkesempatan update jer.... deqlis sekrang lebih banyak di FB lagi dari dapat menaip panjang di sini... al-maklumlah sejak deqlis aktifkan BB dengan FB mmg bila free kejap2x tu layan FB je laa... nk bukak blog di BB mmg agak lambat sikit.... mungkin ada application lain yg memudahkan kita posting di blogspot...  bg yg tahu tue meh laa share ngan deqlis.... deqlis masih tercari-cari application yg bagus dan memudahkan kita posting...

tajuk apa laa citer ... bukan laa nak kutuk komen mana2x filem atau drama tau.... sebenarnya berkisarkan blog deqlis nie yg makin suram...pepun thanks for coming... I know what you did last summer...hehe... takdelaa sj laa deqlis nie dah merepek meraban memalam nie...

hmm pasal apa laa citer jugak... nk tye apa citer uools?? deqlis sempat laa jugak jejak blog2x uols baca2x...ada yg sempat drop msg, ada yg sempat baca jer... tp jgn sedey deqlis tetap klik mengelik En Nuff tau... al-maklumlah menjana ekonomi sesama blogger..hehe.. walau celah gigi je (taklaa dpt ribu riban cam blog popular lagi terkenal lain) tp leh laa lepas duit xtra shopping...hehe..

hmm jika uools tahu application apa yg best dan mudah utk pengguna Blackberry inform tau... lepas nie baru leh nak posting kerap2x sikit...  al-maklumlah di blog laa tempat deqlis nak mengetuk keyboard lama2x sikit..oppss... mengetuk keypad..haha..al-maklumlah BB ..hehe...


apa laa citer deqlis nie makin merapu raban memalam nie...okayy laaa...nanti deqlis in the mood deqlis akan sambung laa citer basi g USS tu ya... nak mengarang+mengingat kembali  fakta dan cerita menarik di sana tu take time sikitt dengan deqlis yg makin busy dengan pelbagai program baru di Astro... Latest deqlis nak mula dengan Programm Siapa Di rumah, Imam Muda 3 dan Hebat.... haa...hebat nie jika uools ada talent tue boleh laa join audition...

ok jumpa lagi...:-)

saja laa menepek gambo lama di saat muda2x dulu..eceh..:-)
mengimbau kembali kenangan kali pertama menjejaki kaki di Astro Bukit Jalil...
ketika ini deqlis baru je lepas menjadi tetamu dalam sebuah rancangan Ria iaitu "Tanya Linda."..
lepas jadi tetamu rancangan terus dapat offer keje kat sini...
jadi tetamu tu pun gara2x ajakan member deqlis kat sebelah tu..
member daru zaman studi UiTM sampai laa keje nie...moga sampai ke akhir hayat kami...
eh tetiba syahdu laa pulakk..ok laaa uools nak ZzzzZzz good nite!

oh yaa promosi skett:: bg yg nak tempah dodol segitiga, deqlis buka sampai 22 Mac ya utk stok pos atau self pick up on 24th Mac...thanks... 


4 comments:

Miss PIJAOSIX said...

salam,

canteknye die...:)

Reena said...

Hye deqlis, salam kenal :)

Awak pernah datang blog kita sebelum ni tapi kita je tak berkesempatan nak jengah & tinggalkan jejak dekat blog dia.

Biasalah blogging ni kadang-kadang kena ikut mood. Bila datang ke laut memang bukan hanyut lagik, sawang pun bertepek dengan hebatnya. hehehe

qutil said...

try posterous... can post to anywhere via email..

qutil.posterous.com

zahidahwahid said...

wow!! one set hijau tu...cantik la kak...

saya pun lama jugak dah tak bw ni....macam tak ada masa je.... =.=