Recent Post

Saturday, April 21, 2012

Blogger Has a New Look????

Salam uools... fuhhh..lamanya tak masuk blog nie.... dah bersarang sampai blog pun dah banyak perubahan...terkejut laa deqlis bila sign in blogger tetiba lain yg keluar... "Blogger has a new look!" adoiii terkebil2x mata nie walau tak masuk habuk...adoooo....

kenapa pula nuffnang di sidebar kanan tu tak okay aka tak sihat??hehe...nuffnang pun tak sihat... demam pulak dia kat blog nie hehe....adakah semua blog macam tue? kejap lagi nak ronda jap aka bw sekejap...

Lamanya rasa tak berblog memang rindu-serindunya.... sejak lappy deqlis rosak tak dpt laa mcm dulu hari2x berblog... kadang2x tue ada jer cerita nak posting tp tak kecapaian....selagi tak format semula lappy tue...nk pergi wat format tu tak pergi2x aka busy kerja, dan bila cuti p bercuti... hari nie pulak bila dah lama tak balik rumah mak ayah deqlis, nak jenguk laa jugak org tua kita kan? Citer mmg byk laa uoola...sampai tak ter cerita... otak ligat jer pusing nk citer itu ini...tunggu laa dah siap lappy deqlis di format semula... "deqlis buat come back" hehe cam artis lama menyepi nak wat album balik laa bunyi nyerrr keh keh keh... 

weekend nie deqlis guna lappy hb yg di bw pulang di hujung minggu... tp itulaa tak syok sebab dah biasa guna lappy sendiri segala pix dan mende2x yg dah edit kat lappy deqlis... 

okaylah uools semua yg deqlis sayanggg....tq laa sudi singgah walau rumah deqlis nie bersawang dan  siap berlumut dah kot...hehe...jenuh laa nak mop lantai...heheh... oklaa.. selamat berhujung minggu dan mana nak pergi bercuti tue selamat bercuti...:-)

8 comments:

Nabila Medan said...

mmg dah tukar , tapi kite boleh tukar kepada blogger home yang lama balik :D

Salmiza said...

hmmmm..nak kena blaja blk...mula2 tgk smpi sepet mata nak mencari satu2 item...

salam kenal...:)

schaze zainn said...

hello :)

tu la schaze pon dah lama ta bukak
tetiba td pagi buka terkejut tgk mcm ni

bukan FB saje dah tuka, blog pon sama .adeh -,-

kaloa de cara nak tuka ke bentuk asal share2 la ye =D

schaze zainn said...

hello :)

tu la schaze pon dah lama ta bukak
tetiba td pagi buka terkejut tgk mcm ni

bukan FB saje dah tuka, blog pon sama .adeh -,-

kaloa de cara nak tuka ke bentuk asal share2 la ye =D

deqlis said...

yeke nabila medan? mcm mana caranya? rasa yg lama best lagi...sbb dh biasa..

deqlis said...

hai Salmiza...salam kenai..yelaa...juling jap...heheh...

deqlis said...

a'ah laa schaze... nasibbaik laa wujud lagi blog nie..jgn silap2x nk bukak dah hilang semua dahhh!! uwaaa!!! uwaaa!!

Nabila Medan said...

cuba ni :)
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/04/tutorial-tukar-dashboard-baru-kepada.html