Recent Post

Thursday, August 9, 2012

MC laa....



Hari ini deqlis MC .........kepala berat jer rasa..manakala badan terasa panas dalam... seharian baring dan tidur sahaja di rumah.... mmg tak terdaya rasanya... So ptg tadi ke klinik... harap2x segera sihat kembali memandangkan deqlis nak settle kan byk kerja di pejabat dan biz online sebelum cuti hari raya...Ya Allah mudah2x dapat bercuti raya dengan tenang...Amin...

Cerita Pasal sakit...semua penyakit yang didatangkan Allah mempunyai ubat kecuali penyakit tua dan mati atau sampai ajal seseorang. Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud: "Mereka bertanya: Ya Rasulullah, apakah kami berubat? Baginda menjawab; Ya Wahai hamba Allah, sesungguhnya Allah meletakkan penyakit dan diletakkan pula penyembuhannya, kecuali satu penyakit iaitu penyakit ketuaan." (Riwayat Abu Sunnah)





2 comments:

lurun namzar said...

semoga cepat sembuh.

.: iEyLa :. said...

get well soon kakak cayunk..
adik baru je elok demam ni..