Recent Post

Sunday, January 8, 2012

Hero Ombak Rindu Kena Serbu

 isshhh klu tak kena serbu bukanlah Aaron Aziz namanya kan?? so klu dah pelakon lelaki popular nie mestilaa kena serbu dek peminat dan juga para wartawan. Inilah salah satu slot di mana wartawan menyerbu Aaron Aziz setelah tamat sesi MLM mega lalu. macam mana gamatnya stadium malawati...macamtu laa gamatnya keadaan di belakang stage....
CU sikit... saja en hb deqlis snap pic nie...kasik jelas sikit... uools jgn main terkam jerk erkk nak posing pun ngan Aaron nie...nanti wife dia pandang2x uools atas bawah nanti hahaha... wife Aaron Dyana yang kat sebelah kanan dia tue..sedang senyum tue...:-)

snap ngan BB jerk... gambo tak clear sangat...tp ada laa kenangan...:-)
tp sangat sedey sebab terasa betapa ketinggian Aaron yg tak kecapaian ketinggian deqlis..miahahahaha...leh gituw?? aci tak?? hehe..


5 comments:

cikbintang said...

uhukkk...bb pon bb r..dr yg x snap lgsg ngn AARON ni...huuu..untngnye sis =)

Mama Zharfan said...

memang hensem AA ni cuma me tak minat AA hahaha

ajumohit said...

Bestnya!!! Mng minat kt dia gara2 Ombak windu tuuu

Lydia said...

huh! nih yg jeles hero AA dh bgambo dgn akk nih..lydia pn minat giler AA nih tau!!!!

zahidahwahid said...

pujaan malaya...kekekeke
http://www.zahidahwahid.com/2012/01/4997/